Ontdek Maatwerk R en Shiny Trainingen in 2024 – Benelux en Online Opties

Als ervaren consultant en trainer bied ik op maat gemaakte R en Shiny workshops aan in 2024. De R en Shiny cursussen die ik verzorg variëren van basisniveau tot gevorderde onderwerpen, voor zowel individuele sessies als kleine groepen, zowel op locatie in de Benelux als online, verspreid over één of meerdere dagen.

Maatwerk R en Shiny Trainingen

Mijn aanpak onderscheidt zich door het leveren van aangepaste trainingen. Ik geef niet zomaar een training die al op de plank ligt. Het proces begint met een introductiegesprek om jouw of jullie behoeften te begrijpen. Vervolgens stel ik een leerprogramma op dat we gezamenlijk verfijnen om het perfect aan te laten sluiten op jouw of jullie doelen. Tijdens de trainingen wordt bij voorkeur gewerkt met eigen data, waardoor je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook praktische toepassingen in jouw werkomgeving leert toepassen.

Of je nu nieuw bent in R en Shiny of jouw vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, mijn trainingen bieden een diepgaand begrip van de tools en technieken die nodig zijn om effectief te werken met R en Shiny. Mijn focus ligt op het leveren van waardevolle, op maat gemaakte trainingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Dus zoek niet verder naar jouw perfecte R cursus of Shiny training, maar laten we er samen een maken!

 

Trainingsprogramma

Ik heb de eer gehad om trainingen te verzorgen voor bedrijven die het meeste uit hun data willen halen, waaronder KIT (Royal Tropical Institute) en Gemeente Gooise Meren. Tijdens en na de trainingen konden de cursisten meteen aan de slag met hun eigen projecten. Om een idee te geven van een op maat gemaakte R training, hier een voorproefje van een op maat gemaakte R cursus voor intermediate R gebruikers:

  • Dag 1: advanced R – hoe optimaliseer je een R script? Denk aan het schrijven van functies, het gebruik van here order functies, naming conventions, style guide, error handling en logging.
  • Dag 2: data pipelines – hoe bouw je een robuuste data pipeline in R? Hierbij gaat het over het opzetten van R projecten, het organiseren van scripts, dependency management, en het delen van resultaten
  • Dag 3: versiebeheer – hoe werk je samen aan R projecten? Git is van essentieel belang als je samen wilt werken. Onderwerpen die centraal staan zijn de keuze voor versiebeheer software, basis git commando’s, werken met branches, en het opzetten van git op je werklaptop. 

 

Een programma dat volledig aan te passen is aan jouw wensen. Ben je al bekend met git maar wil je meer leren over R markdown of Quarto? Dat is allemaal mogelijk!

Plan jouw R Shiny training in 2024

Enthousiast geworden? Neem vandaag nog contact op om jouw op maat gemaakte R en Shiny training voor 2024 te plannen en word een R of Shiny pro!

Liever meteen een afspraak boeken? Neem een kijkje in mijn agenda.