Welkom

"Op het gebied van Data Science ben je nooit uitgeleerd."

Als eigenaar van Hypebright wil ik, Veerle, kennis delen op het gebied van R, Shiny en Python. Dagelijks ben ik aan het programmeren en ik kom regelmatig dingen tegen die voor anderen ook nuttig zouden zijn om te weten. Daarnaast zijn er met mij nog duizenden anderen die dagelijks bijdragen aan de community van R en Python. Er zijn uiteraard al uitstekende blogs te vinden (zoals R-bloggers voor R of Planet Python voor Python), waar dagelijks meerdere artikelen verschijnen van andere Data Scientisten en programmeurs, maar ik hoop met Hypebright kwalitatief hoge artikelen aan te bieden die de meest nuttige nieuwigheden naar voren weet te brengen. Via de blog wil ik jullie niet alleen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, maar ook van al bestaande coole features en handige weetjes. Daarnaast is het ook een middel om mijn portfolio uit te breiden en zelf nog meer te leren. Want wie het kan uitleggen aan anderen, kan het zelf ook toepassen :).

Via de LinkedIn pagina van Hypebright zal ik updates plaatsen als er nieuwe blog posts beschenen zijn, dus als je op de hoogte wilt blijven, volg Hypebright dan op LinkedIn.

Happy programming!

Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *